Super Friday Night Funki

Astu maailmaan Super Friday Night Funki ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista friday night funkin' pelit!

Kuuntele tahtia, paina oikeaa nuolinäppäintä ja kerää mahdollisimman monta pistettä osoitteessa Super Friday Night Funki. Tässä pelissä sinun on kuunneltava hienoa musiikkia ja katsottava ruudulla liikkuvia nuolinäppäimiä. Kun ne saavuttavat ruudun yläreunan, sinun on painettava niitä oikeaan aikaan saadaksesi pisteitä ja jatkaaksesi laulua.

Nopeasti klassikoksi muodostunut peli on saatavilla osoitteessa Pelitpelit.fi, ja voit pelata sitä milloin tahansa, kun haluat kuunnella hyvää musiikkia ja testata refleksiäsi. Grafiikat ovat heti tunnistettavissa kaikille, jotka ovat koskaan kuulleet pelistä, ja jos et ole nähnyt peliä aiemmin, arvostat varmasti pian sitä tyyliä, joka taiteessa on.

Katso, kuinka hyvin pystyt vastaamaan rytmiin osoitteessa Super Friday Night Funki ja nauti toisesta klassisesta pelikokemuksesta osoitteessa Pelitpelit.fi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Super Friday Night Funki? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta friday night funkin' pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!