Friday Night Funkin VS Garcello

Astu maailmaan Friday Night Funkin VS Garcello ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista friday night funkin' pelit!

Jos olet valmis taputtamaan Friday Night Funkin' -biisien rytmeihin, osoitteessa Pelitpelit.fi on katettu. Sen lisäksi, että voit pelata täällä alkuperäistä Friday Night Funkin' -peliä, voit nauttia myös monista hauskoista peleistä, jotka perustuvat näihin hahmoihin. Yksi tällaisista peleistä on Friday Night Funkin VS Garcello, jossa Garcello on pääosassa, ja sinun on kaksintaisteltava hänen kanssaan kaikenlaisissa musiikkitaisteluissa, joissa nappien painallusten ajoitus on ratkaisevan tärkeää. Kuten kaikissa muissakin Friday Night Funkin' -peleissä, joista voit nauttia osoitteessa Pelitpelit.fi, tässäkin pelissä on sama taidetyyli ja musiikki, joka on sinulle jo tuttu.

Modissa on peliin tehty uutta musiikkia, jota sarjan fanit varmasti arvostavat, etenkin ne, jotka eivät saa tarpeekseen tästä kiehtovasta universumista, jota hallitsevat funky-biitit. Avoimen lähdekoodin luonteensa sekä hauskan musiikin ja pelattavuuden ansiosta Friday Night Funkin' on ollut inspiraationa monille pelinkehittäjille, ja siitä löytyy paljon modeja, joista voit nauttia. Joissakin niistä on uutta musiikkia, toiset esittelevät sinulle uusia hahmoja, ja toisissa voi olla kaikenlaisia muita yllätyksiä. Friday Night Funkin VS Garcello on sekä uusi hahmo että uutta musiikkia, jota vastaan taistellaan. Pelattavuus pysyy samana, ja jälleen kerran sinun on varottava nuolia, jotka vierivät hitaasti ylöspäin ruudulla, ja painettava oikeaa nuolta, kun ne menevät päällekkäin tyhjän muodon kanssa. Tekemällä näin saat pisteitä ja siirrät ruudun alareunan palkkia lähemmäs voittoa. Kun hahmosi pää saavuttaa kokonaan palkin vasemman reunan, voitat kierroksen.

Pelaa hauskaa musiikkipeliä, joka sijoittuu Friday Night Funkin' -maailmaan, kun pelaat Friday Night Funkin VS Garcello osoitteessa Pelitpelit.fi.

Modin ovat tehneet atsuover ja Rageminer.

Miten pelataan

Paina nuolinäppäimiä oikeaan aikaan, kun ne menevät päällekkäin vastaavien muotojen kanssa ruudun yläreunassa, saadaksesi pisteitä.

Pelaa muita Friday Night Funkin'-sarjan pelejä:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin'
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Friday Night Funkin VS Garcello? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta friday night funkin' pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä