Friday Night Funkin vs Big Brother

Astu maailmaan Friday Night Funkin vs Big Brother ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista friday night funkin' pelit!

Fantastinen aika odottaa sinua osoitteessa Pelitpelit.fi, kun Friday Night Funkin' -saagan uusin lisäys on Friday Night Funkin vs Big Brother! Tämä jännittävä uusi peli on täällä laajentamassa upeaa saagaa ja tarjoamassa entistäkin enemmän musiikillista viihdettä. Valmistaudu uppoutumaan rytmisten haasteiden maailmaan, kun pelaat jokaisen sähköistävän kappaleen tahtiin. Pelissä Friday Night Funkin vs Big Brother ajoituksesi ja refleksisi joutuvat koetukselle, kun painat pelin painikkeita tarkasti. Kyse on vain oikeiden nuottien osumisesta oikeaan aikaan, jotta voit kerätä arvokkaita pisteitä ja todistaa maailmalle, että olet grooven mestari. Tämän pelin tekee todella erityiseksi se, että siinä ovat mukana kaikki rakastamasi hahmot, kuten Big Brother, Boyfriend ja monet muut. He ovat kaikki täällä, valmiina liittymään mukaan tähän musiikkiseikkailuun. Kun selviydyt jokaisesta tasosta ja kohtaat uusia haasteita, pääset mukaan Friday Night Funkinin kiehtovaan maailmaan, jossa biitit ovat tarttuvia ja rytmi vastustamaton.

Friday Night Funkin vs Big Brother ei ainoastaan tarjoa uutta ja jännittävää otetta rytmipelien genreen, vaan myös mukaansatempaavan kokemuksen sekä pitkäaikaisille faneille että uusille tulokkaille. Mukaansatempaavan pelattavuutensa ja tarttuvien ääniraitojensa ansiosta se on täydellinen tilaisuus haastaa itsesi ja testata musiikkiin suuntautuneita taitojasi. Kun uppoudut jokaiseen musiikkirituaaliin, huomaat pääseväsi tunnelmaan, naputtelevasi nappeja tarkasti ja kerääväsi vaikuttavia pistemääriä. Tuttujen hahmojen, kuten Big Brotherin ja Boyfriendin, läsnäolo lisää pelin vetovoimaa ja tekee siitä todellisen Friday Night Funkin' -universumin juhlan. Olitpa sitten kokenut pelaaja tai vasta aloittamassa matkaasi tässä upeassa saagassa, tulet löytämään kutsuvan ja viihdyttävän maailman, jossa rytmi hallitsee. Tartu siis virtuaaliseen mikrofoniin, astu lavalle ja valmistaudu ihastuttamaan yleisö moitteettomalla ajoituksellasi ja napin painalluksen hienoudellasi osoitteessa Pelitpelit.fi.

Friday Night Funkin vs Big Brother on lippusi musiikilliseen tähteyteen pelimaailmassa osoitteessa Pelitpelit.fi. Ota haaste vastaan, ota rytmi haltuun ja näytä maailmalle, että sinulla on liikkeet ja tahdit valloittaa tanssilattia todellisen ammattilaisen tavoin. Liity Big Brotherin, Boyfriendin ja koko jengin seuraan osoitteessa Friday Night Funkin vs Big Brother, jotta voit esitellä rytmisiä kykyjäsi ja nousta pistetaulukoiden kärkeen. Valmistaudu grooveilemaan musiikin tahtiin ja todistamaan, että sinulla on edellytykset valloittaa tanssilattia tässä Friday Night Funkin' -sarjan upeassa osassa!

Pelaaminen

Paina nuolinäppäimiä, kun ruudulla olevat liikkuvat nuolet menevät päällekkäin. Jos pelaat mobiililaitteesta, napauta nuolia näytön yläreunasta, kun ne menevät päällekkäin.

Pelaa muita Friday Night Funkin'-sarjan pelejä:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin Noob
 3. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 4. Friday Night Funkin VS Garcello
 5. Friday Night Funkin'
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Friday Night Funkin vs Big Brother? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta friday night funkin' pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.