Friday Night Funkin'

Astu maailmaan Friday Night Funkin' ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista friday night funkin' pelit!

Nauti hauskoista kappaleista ja testaa taitojasi Friday Night Funkin', jännittävässä rytmipelissä, jossa on mielenkiintoisia hahmoja, välittömästi tunnistettava taidetyyli ja mukaansatempaava tarina, joka pitää sinut jännityksessä. Friday Night Funkin' tarina rakentuu useiden viikkojen mittaiseksi, ja tänä aikana tapaat paljon ainutlaatuisia hahmoja, joiden kanssa voit kaksintaistella kaikenlaisissa musiikkitaisteluissa. Nämä taistelut ovat rankkoja, joten varmista, että olet valmis synkronoimaan soitettavat kappaleet ja painamaan oikeita nappeja oikeaan aikaan, jos haluat päihittää vastassasi olevat hahmot.

Saatat jo tuntea joitakin hahmoja osoitteesta Friday Night Funkin', jos olet pelannut osoitteessa Pelitpelit.fi, sillä tämä peli on innoittanut lukemattomia pelinkehittäjiä luomaan muita pelejä tähän kiehtovaan universumiin. Ja koska peli on avoimen lähdekoodin peli, on hyvin helppoa luoda samanlainen peli, joka on saanut inspiraationsa tästä maailmasta.

Pelin Friday Night Funkin' tarina on hyvin herttainen, ja se on vain yksi syy siihen, miksi peli on hurmannut lukemattomia pelaajia. Muita syitä voivat olla sen taidetyyli ja musiikki. Friday Night Funkin' -pelissä tehtäväsi on voittaa useita erilaisia vastustajia. Mutta älä luule, että sinun on taisteltava heitä vastaan, koska pelastat maailman zombien hyökkäykseltä tai vastaavalta. Ei, Friday Night Funkin' -pelissä osallistut kaikenlaisiin hauskoihin musiikillisiin kaksintaisteluihin, koska sinun on tehtävä vaikutus tyttöystäväsi isään, ja tämä on hänen sinulle asettamansa ehto, jos haluat jatkaa tyttäresi seurustelua.

Pelattavuus Friday Night Funkin' on helppo ymmärtää, mutta se voi muuttua melko vaikeaksi, varsinkin myöhemmillä tasoilla. Onneksi voit valita kolmen eri vaikeusvaihtoehdon välillä, Helppo, Keskivaikea ja Vaikea. Näin varmistetaan, että kuka tahansa voi nauttia Friday Night Funkin'. Jos haluat vain kuunnella pelin mukavia biittejä, valitse Helppo vaikeustaso ja nauti. Jokainen vastustaja asettaa sinulle erilaisen haasteen, sillä jokainen vastustaja laulaa ainutlaatuisen nuottipelin, jota sinun on peilattava. Vastaamalla ruudulle ilmestyvien nuolien suuntaa voitat vihollisesi hitaasti. Vastustajilla on erilaiset kuviot, joista jokainen on ainutlaatuinen haaste, ja joskus sinun on jopa taisteltava ja sovitettava yhteen useiden vihollisten kuviot samaan aikaan. Kun otetaan huomioon, että nuolet liikkuvat eri nopeuksilla valitsemasi vaikeustason mukaan, voit olla varma, että Friday Night Funkin' tarjoaa sinulle hauskan haasteen.

Voit lahjoittaa tiimille ja varmistaa, että peli saa jatkossakin päivityksiä seuraavasta linkistä. Friday Night Funkin' on avoimen lähdekoodin projekti, jonka lähdekoodia voit tarkastella Githubissa. Peli käyttää seuraavaa versiota, jonka lähdekoodi on avattu Githubissa. Voit myös pelata uusinta versiota Newgroundsissa.

Pelaa hauskaa rytmipeliä ja nauti Friday Night Funkin' -universumista, kun pelaat Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Käytä nuolinäppäimiä tai WASD-näppäimiä vastataksesi ruudulle ilmestyviä nuolia.

Pelaa muita Friday Night Funkin'-sarjan pelejä:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Friday Night Funkin'? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta friday night funkin' pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä