Friday Night Funkin' Music Notes

Astu maailmaan Friday Night Funkin' Music Notes ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista piilotettujen esineiden pelit!

Pelaa peliä Friday Night Funkin' -universumin ainutlaatuisessa ilmapiirissä. Tapaa tämän suositun pelisarjan tuttuja ja rakastamiasi hahmoja osoitteessa Friday Night Funkin' Music Notes ja yritä löytää kaikki kohtauksen piilotetut musiikkinuotit. Toisin kuin Friday Night Funkin' -pelistä jo tuntemasi säännöt, tämä peli säilyttää musiikkiteeman, mutta tässä sinun ei tarvitse naputella tahtia, vaan sinun on vain löydettävä nopeasti tasolle piilotetut nuotit.

Kahdeksalle tasolle on piilotettu 10 musiikkinuotteja, ja ajastin ei jätä sinulle paljon aikaa ihailla maisemaa, joten havainnointikykysi joutuu varmasti koetukselle pelissä Friday Night Funkin' Music Notes. Jatkuvasti tikittävän ajastimen lisäksi sinun on otettava huomioon myös se, että jos napsautat väärää kohtaa useita kertoja, aikasi lyhenee 5 sekunnilla.

Astu Friday Night Funkin' -universumiin pelatessasi osoitteessa Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Friday Night Funkin' Music Notes? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta piilotettujen esineiden pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!