FNF Music 3D

Astu maailmaan FNF Music 3D ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista friday night funkin' pelit!

Astu mukaan groovaavaan maailmaan FNF Music 3D on Pelitpelit.fi, joka on sähköistävä musiikki- ja rytmivideopeli Friday Night Funkin' -universumissa. Tässä dynaamisessa seikkailussa kohtaat tyttöystäväsi isän eeppisissä musiikillisissa välienselvittelyissä, jotta voit todistaa musiikilliset taitosi voittamalla useita haasteita, jotka esitetään useiden tasojen muodossa, joista jokainen tunnetaan nimellä "viikko". Friday Night Funkin' -sarjan pitkäaikaiselle fanille nämä faktat saattavat kuitenkin olla jo tuttuja. Lähde melodiselle matkallesi alkaen viikosta 1 ja etene viikkojen läpi. Jokainen viikko on ainutlaatuinen kokemus, joka koostuu kolmikosta tarttuvia kappaleita, jotka testaavat rytmisiä taitojasi ja refleksiäsi, ja jokainen niistä on muistutus nykyään ikonisen Friday Night Funkin' -pelin tarttuvista sävelistä.

Tunne adrenaliiniryöppy, kun groovaat tahtiin ja seuraat kunkin kappaleen tempoa. FNF Music 3D -pelin pelattavuus on suunniteltu upottamaan sinut rytmin ja musiikin maailmaan, mikä tekee siitä mukaansatempaavan ja jännittävän kokemuksen kaikenikäisille pelaajille. Pelin edetessä kappaleet muuttuvat haastavammiksi, mikä asettaa taitosi äärirajoille ja tarjoaa jännittävän matkan, joka on täynnä yllätyksiä. Eläväinen visuaalinen ilme, mukaansatempaava musiikki ja ainutlaatuinen tarina, joka avautuu, kun valloitat jokaisen viikon, tarjoavat tuntikausia viihdettä. FNF Music 3D tarjoaa viihdettä. Olitpa sitten kokenut rytmipelien pelaaja tai tulokas, joka etsii hauskaa ja rytmikästä seikkailua, tämä peli saa sinut palaamaan takaisin hakemaan lisää ja tavoittelemaan musiikillista mestaruutta. Tartu siis mikrofoniin, astu lavalle ja näytä liikkeesi tässä musiikin ja pelaamisen fantastisessa yhdistelmässä. Valmistaudu naputtelemaan, tanssimaan ja laulamaan tiesi voittoon äärimmäisessä rytmitaistelussa!

FNF Music 3D tutustuttaa sinut päätä hakkaavaan ja jalkoja tassuttelevaan maailmaan, jossa jokainen rytmi ja nuotti on tärkeä. Kyse ei ole vain taistelujen voittamisesta, vaan musiikin tuntemisesta ja rytmitaidon hallitsemisesta. Onko sinussa ainesta nousta huipulle viikko toisensa jälkeen ja tulla Friday Night Funkin' -universumin äärimmäiseksi musiikilliseksi mestariksi? Anna tahdin pudota, ja paras tanssija voittakoon osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Napauta nuolinäppäimiä, kun ruudun alareunasta tulevat nuolet törmäävät ylhäältä tuleviin nuolinäppäimiin.

Pelaa muita Friday Night Funkin'-sarjan pelejä:

 1. Friday Night Funkin vs Big Brother
 2. Friday Night Funkin Noob
 3. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 4. Friday Night Funkin VS Garcello
 5. Friday Night Funkin'
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö FNF Music 3D? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta friday night funkin' pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä