Might & Magic Armies

Astu maailmaan Might & Magic Armies ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista .io pelit!

Kerää armeijasi ja selviä hengissä vaarallisilla mailla Might & Magic Armies. Jos tunnet legendaarisen Might and Magic -sarjan, saatat odottaa strategian olevan osa myös tätä verkkopeliä, mutta kokemus Might & Magic Armies on paljon tislautuneempi kuin mitä yleensä odotat edellä mainitulta suositulta pelisarjalta. Sen sijaan, että etsisit laajoja karttoja ja etsit resursseja, aarteita ja vihollisia, jotka voittaisit, Might & Magic Armies -pelissä päätavoitteesi on vain koota ympäri maata hajallaan olevat joukot lippusi alle ja selviytyä hengissä mahdollisimman pitkään. Tämä ei tietenkään ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa, sillä pelaat myös muita pelaajia vastaan ja joudut käymään mahtavia kaksintaisteluita eri puolilla karttaa.

Koko Might & Magic Armies kartalla näet joko yksiköiden kypäriä tai aarrearkkuja ruudulla. Jos pysyt niiden läheisyydessä lyhyen aikaa, nämä yksiköt tulevat ja liittyvät seuraan. Mitä suurempi armeijasi on, sitä suuremmaksi kasvaa näitä yksiköitä keräävän renkaan säde. Mutta kun pääset tarpeeksi lähelle vihollisarmeijaa, armeijasi alkavat hyökätä toisiaan vastaan. Kun tämä alkaa, kuten taistelulta voi odottaa, asiat muuttuvat melko nopeasti hektisiksi. Jos näet, että tappio on lähellä, sinulla on vielä mahdollisuus paeta. Ole kuitenkin varovainen, sillä menetät osan armeijastasi, kun juokset hätäisesti henkesi edestä.

Kerää suuri armeija ja selviydy vaarallisella kartalla Might & Magic Armies, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Käytä hiiren vasenta painiketta tai nuolinäppäimiä liikuttaaksesi armeijaasi ja paina välilyöntinäppäintä nopeaa vauhtia varten. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä haluamaasi suuntaan ja paina boost-näppäintä saadaksesi hetkellisen nopeuslisäyksen.

Pelaa muita Ubisoft-sarjan pelejä:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Might & Magic Armies? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta .io pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.