All-Star Blast!

Astu maailmaan All-Star Blast! ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista .io pelit!

Koe Atomic Bombermanin klassiset kokemukset uudelleen pelatessasi All-Star Blast! osoitteessa Pelitpelit.fi, selviydy muita pelaajia vastaan ja nauti todella räjähtävästä toiminnasta. Selviytyäksesi hengissä taistelukentällä All-Star Blast! sinun on asetettava pommeja ja paettava niiden räjähdyksiä. Voit myös saada kaikenlaisia hyödyllisiä päivityksiä, jotka on piilotettu ympäristössä olevien tuhottavissa olevien palikoiden taakse. Nämä vaihtelevat pysyvän lisänopeuden saamisesta siihen, että saat kyvyn asettaa useita pommeja. All-Star Blast! on ennen kaikkea strategia- ja refleksipeli, josta vain taitavimmat pelaajat voivat selvitä hengissä.

Jos olet pelijätti Ubisoftin suosittujen pelisarjojen fani, ilahdut varmasti siitä, että All-Star Blast! sisältää kaikenlaisia hauskoja hahmoja näistä legendaarisista maailmoista. Mutta All-Star Blast! on muitakin minipelejä, joista pääset nauttimaan, ja sinä ja muut ihmiset voitte saada lukemattomia tunteja hauskaa tästä kokemuksesta.

Liity muiden pelaajien joukkoon ja nauti klassisista arcade-kokemuksista Pelitpelit.fi, kun pelaat All-Star Blast!.

Kuinka pelata

Käytä nuolinäppäimiä liikkumiseen ja paina välilyöntinäppäintä asettaaksesi pommin. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä siihen kohtaan, johon haluat liikkua, ja jätä pommi kyseiseen paikkaan napauttamalla pomminäppäintä.

Pelaa muita Ubisoft-sarjan pelejä:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. Might & Magic Armies
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö All-Star Blast!? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta .io pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.