Brawlhalla Grand Slam

Astu maailmaan Brawlhalla Grand Slam ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taistelupelit!

Astu areenalle ja päihitä kaikki hurjat soturit intensiivisissä moninpeliotteluissa osoitteessa Pelitpelit.fi, kun pelaat Brawlhalla Grand Slam. Tämän taistelukentän ainutlaatuiset säännöt ovat, että Brawlhalla Grand Slam voit saada yliotteen muista pelaajista hyödyntämällä pystysuoraa areenaa eduksesi. Voittaaksesi sinun on lyötävä muut vastustajat lyttyyn, ja teet tämän käyttämällä tarkkoja liikkeitä, hyppimällä alustalta toiselle ja väistelemällä taivaalla riehuvaa jatkuvaa vihollissuihkua.

Brawlhalla Grand Slam avulla voit valita hahmon, joka sopii parhaiten makuusi, ja keräämällä kolikoita voit avata jokaisen 42 hahmosta tästä ainutlaatuisesta ja hauskasta rosterista. Jokaisella heistä on ainutlaatuinen tyyli, ja he näyttävät kovilta, ja kaikki heidän aseensa herättävät pelkoa vastustajien sydämissä. Maailmanlaajuisen online-pistetaulukon avulla voit nähdä, miten hyvin pärjäät muita pelaajia vastaan ympäri maailmaa. Brawlhalla Grand Slam -sivuston räikeät grafiikat sopivat hyvin pelin nopeuteen, ja musiikki täydentää toimintaa hyvin. Tämä yhdistelmä tarjoaa toiminnantäyteisen pelikokemuksen, joka on täynnä yllätyksiä jokaisella aseen heilautuksella. Aseista puheen ollen, Brawlhalla Grand Slam -pelissä on eri aseluokkia, joten on hahmoja, jotka käyttävät vasaroita, toiset keihäitä tai kirveitä, ja nämä hyökkäävät eri tavoin.

Mitä paremmin pärjäät, sitä enemmän kolikoita voit kerätä, joilla voit avata erilaisia hahmoja ja erilaisia asuja, joista jokainen antaa heille uuden ilmeen.

Päihitä vastustajasi pystysuoralla areenalla Brawlhalla Grand Slam, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Käytä hiiren vasenta painiketta hyppäämällä alustoilta ja ilmassa ollessasi paina hiiren vasenta painiketta heiluttaaksesi asetta. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Pelaa muita Ubisoft-sarjan pelejä:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Brawlhalla Grand Slam? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taistelupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.