Papa's Bakeria

Astu maailmaan Papa's Bakeria ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista papa's pelit!

Jos kaipaat vanhoja klassisia Flash-pelejä, osoitteessa Pelitpelit.fi on juuri sitä, mitä olet etsinyt. Emulaation voimalla voit jälleen kerran nauttia suosikki Flash-peleistäsi suoraan selaimestasi tehokkaan Flash-emulaattorin Rufflen ansiosta. Astu jälleen kerran yhteen Papan ravintoloista ja luo kaikenlaisia herkullisia ruokia. Tuttuun ja rakastettuun pelattavuuteen perustuva Papa's Bakeria haastaa sinut jälleen kerran leipomaan huolellisesti ihania ruokia ja jättämään kaikki asiakkaasi tyytyväisiksi.

Uutena työntekijänä Papa's Bakeria on jännittävä matka, mutta se tuo mukanaan myös valtavasti vastuuta, sillä olet vastuussa suussa sulavien piirakoiden koko leivontaprosessista. Sinun on asteltava eri ruoka-asemien välillä valmistellaksesi näitä piirakoita asiakkaidesi tarkkojen ohjeiden mukaan. He kaikki saattavat haluta kaikenlaisia erilaisia täytteitä ja ainesosia. Eikä vain sitä, vaan he voivat myös haastaa sinut sijoittamaan nämä ainesosat eri paikkoihin. Piirakoiden leipominen on melko monimutkainen tehtävä, ja asiakkaasi odottavat parasta mahdollista Papa's Bakeria.

Mitä paremmin osaat luoda näitä ruoan mestariteoksia, sitä tyytyväisempiä ovellesi astuvat ihmiset ovat. Ja sen lisäksi, että asiakkaasi tietävät, että olet hyvä kokki, he voivat myös jättää sinulle runsaita juomarahoja, jos teet tarpeeksi hyvää työtä. Juomarahojen jättäminen ei ainoastaan lisää ansiotulojasi, vaan erinomaisen suorituksen ansiosta voit myös päästä askeleen lähemmäksi lippujen ansaitsemista Foodinin päivittäiseen Mini Game Show'hun, jossa voit pelata hauskaa hampurilaispinoamispeliä. Palkinnot, joita voit ansaita täällä, auttavat sinua sisustamaan ruokapaikkasi ja tekemään siitä ainutlaatuisen.

Luo herkullisia ruokia jälleen kerran, kun pelaat Papa's Bakeria osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Käytä hiiren vasenta painiketta eri pelielementtien valitsemiseen.

Pelaa muita Papa's-sarjan pelejä:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Papa's Bakeria? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta papa's pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä