Papa's Taco Mia

Astu maailmaan Papa's Taco Mia ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista papa's pelit!

Jos pidät tacoista ja klassisista Flash-peleistä, niin Pelitpelit.fi on peli sinulle! Pelissä Papa's Taco Mia otat vastuullesi ravintolan, joka valmistaa kaupungin parhaita tacoja, ja sinun tehtäväsi on varmistaa, että kaikki asiakkaat lähtevät tyytyväisinä. Ja jos ihmettelet, niin kyllä, sinun täytyy tehdä kaikki, aina asiakkaan tilauksen vastaanottamisesta lihan paistamiseen ja heidän haluamiensa ainesosien lisäämiseen. Aluksi tämä on yksinkertaista, mutta pian uutiset erinomaisista tacoistasi leviävät ympäri kaupunkia, ja ravintolaan saapuu paljon asiakkaita, ja sinun on opittava hoitamaan kaikki erilaiset tilaukset ajallaan. Ja varmista, ettet sekoita tilauksia tai ainesosia, sillä tyytymätön asiakas tarkoittaa, että saat vähemmän juomarahaa.

Papa's Taco Mia ei ollut käytettävissä jonkin aikaa, koska se oli Flash-peli. Onneksi Rufflen kautta tapahtuvan emuloinnin ansiosta voit kokea tämän herkullisen kokemuksen jälleen kerran osoitteessa Pelitpelit.fi. Ja se on juuri niin kuin muistat, sillä jokainen uusi päivä tuo uusia haasteita osoitteessa Papa's Taco Mia. Keittiöösi saapuu pian uusia aineksia, ja se tuo sinulle myös uusia asiakkaita. Sinun on mukautettava ja tarjoiltava kaikenlaisia mielenkiintoisia taco-reseptejä. Ja kuka tietää? Ehkä saat inspiraation tehdä omia tacoja kotona! Papa's Taco Mia on melko yksityiskohtaiset askel askeleelta ohjeet tämän suolaisen ruoan valmistamisesta, ja se voi toimia hyvänä pohjana varsin herkullisille tacoille.

Astu jälleen kerran osoitteeseen Papa's Taco Mia, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi, ja valmistaudu valmistamaan maukkaita tacoja!

Kuinka pelata

Käytä hiirtä vuorovaikutukseen pelin kanssa: kaikki ruoanlaittoasemien ja ainesosien valinnasta alkaen tehdään hiirellä.

Pelaa muita Papa's-sarjan pelejä:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Pancakeria
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Papa's Taco Mia? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta papa's pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.