Papa's Pancakeria

Astu maailmaan Papa's Pancakeria ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista papa's pelit!

Papan ravintolat ovat tunnettuja internetissä, ja ne ovat tuoneet ruoanlaiton ilon monille pelaajille, erityisesti Flash-aikakaudella. Vaikka Papa piti lyhyen tauon, voit jälleen pelata näitä klassisia Flash-pelejä osoitteessa Pelitpelit.fi, emulaation ja Rufflen voimin.

Yksi tällainen ruokapaikka on sellainen, joka varmasti ilahduttaa pelaajia, joilla on makeannälkä, ja niitä, jotka nauttivat jälkiruoasta silloin tällöin. Pelissä Papa's Pancakeria sinun on hallittava herkullisten pannukakkujen valmistamisen taito. Ota ruoanlaittoasemat haltuun ja valmistaudu saamaan kätesi taikinan peittoon, kun valmistat pannukakkuja kaikille nälkäisille asiakkaillesi. Ja osoitteessa Papa's Pancakeria sinun on otettava tilaukset vastaan sekä valmistettava ruoka, joten kärsivällisyytesi ja johtamistaitosi ovat todella koetuksella. Mitä nopeammin palvelet asiakasta, sitä suurempia tippejä saat. Ja isolla tipillä saat lisälippuja Foodinin Mini Game Show'hun, jossa sinun on pelattava lyhyt peli. Jos voitat tässä, saat ylimääräisiä rihkamaa, joilla voit muokata ja lisätä ravintolan persoonallisuutta.

Jokainen asiakas on uusi haaste, ja yleensä heillä on ainutlaatuiset mieltymyksensä. Näiden mieltymysten huomioon ottaminen varmistaa, että asiakkaasi lähtevät tyytyväisinä osoitteesta Papa's Pancakeria. Ja tyytyväiset asiakkaat suosittelevat paikkaasi, joten jokainen päivä tuo yleensä uuden asiakkaan. Jotkut päivät tuovat jopa uusia aineksia herkullisen jälkiruokasi valmistamiseen, joten ole valmis sopeutumaan siihen, mitä uusi päivä tuo tullessaan.

Valmistaudu valmistamaan hienoja pannukakkuja, kun pelaat Papa's Pancakeria osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikutuksessa ruoanlaittoasemien ja pelin kanssa.

Pelaa muita Papa's-sarjan pelejä:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Papa's Pancakeria? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta papa's pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä