Papa's Wingeria

Astu maailmaan Papa's Wingeria ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista papa's pelit!

Tule Starlight Cityn tähdeksi, kun pelaat Papa's Wingeria osoitteessa Pelitpelit.fi! Pidettyään taukoa selaimessa pelattavuudesta, kuuluisat Papa's-pelit ovat pelattavissa osoitteessa Pelitpelit.fi. Tuttujen ja rakastamiesi pelattavuuksien ansiosta paluumatka näihin ravintoloihin on jälleen kerran ihastuttava ja jättää suupielesi veteläksi.

Laita siis esiliinasi valmiiksi ja pidä hauskaa pyörittäessäsi paistinpannuja osoitteessa Papa's Wingeria, heittäessäsi herkullisia kanansiipiä suussa sulaviin kastikkeisiin ja lisätessäsi muita maukkaita lihoja ruokalistallesi. Eikä unohdeta kaikkia niitä juhlallisia lisukkeita ja dippejä, jotka kuuluvat myös jokaiseen juhlapäivään! Koska esillepano on avainasemassa, saat tilaisuuden kehittyä todelliseksi kulinaristiksi järjestämällä lautaset mahdollisimman kauniisti asiakkaille, jotka eivät malta odottaa, että pääsevät syömään näitä mestariteoksia.

Jokainen asiakas vaatii erilaisen ruokalajin, ja sinun tehtäväsi on varmistaa, että valmistat jokaisen aterian huolellisesti heidän toiveittensa mukaisesti. Paista kanansiipiä, jotka on maustettu eri kastikkeilla joka päivä, tai sekoita asioita ja lisää myös muuta lihaa; yhdistä nämä paistetut suosikit lisukkeisiin ja dippeihin, jotta esittely olisi kuninkaallistenkin arvoinen. Tuntikausia kestävä Papa's Wingeria on loistava valinta kaikille, jotka viettävät mielellään aikaa keittiössä tai jotka haluavat vain pelata hauskaa peliä.

Pelatessasi voit avata kaikenlaisia uusia ainesosia, joilla voit koristella ruokiasi. Ja ruokapaikkasi saa uusia asiakkaita, joilla on kaikenlaista erilaista makua ja jotka eivät malta odottaa, että pääsevät syömään herkullisia aterioitasi. Uusien ainesosien ja ruokalajien käyttö lisää monimutkaisuutta, mutta myös sitä, että lisähaasteet pitävät pelin jatkuvasti hauskana osoitteessa Papa's Wingeria. Ja on aina tyydyttävää, kun lasket tulosi jokaisen päivän päätteeksi. Ansiosi ja tippisi, sillä asiakkaat arvioivat jokaisen valmistamasi aterian, ja heidän arvioidensa mukaan tippisi kasvavat tai pienenevät. Voit myös pelata jokaisen päivän lopussa bonusmiinipeliä, kun osallistut Foodinin päivittäiseen minipelinäytökseen.

Astu jälleen kerran Papa's Wingeriaan, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi, ja nauti tästä klassisesta Flash-pelistä, joka on saatavilla emulaation ihmeen, erityisesti Ruffle-emulaattorin, avulla.

Kuinka pelata

Käytä hiirtä vuorovaikutuksessa pelin elementtien kanssa. Noudata ohjeita huolellisesti valmistellaksesi ruokia. Paina hiiren vasenta painiketta valitaksesi pelissä olevia esineitä.

Pelaa muita Papa's-sarjan pelejä:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Papa's Wingeria? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta papa's pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä