Papa's Scooperia

Astu maailmaan Papa's Scooperia ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista papa's pelit!

Tervetuloa osoitteeseen Papa's Scooperia, äärimmäiseen jäätelöextravaganza -tapahtumaan, joka saa sinut himoitsemaan lisää pakastettuja herkkuja osoitteessa Pelitpelit.fi! Valmistaudu lähtemään herkulliselle matkalle, jossa tarjoillaan herkullisia jäätelöannoksia, kutkuttavia tötteröitä ja herkullisia jälkiruokia, jotka saavat makunystyrät laulamaan ilosta. Osoitteessa Papa's Scooperia astut aloittelevan jäätelön tuntijan kenkiin ja palvelet monenlaisia asiakkaita, jotka ovat innokkaita nauttimaan suosikkijäätelöistään. Klassisista vaniljapyöryköistä ekstravagantteihin luomuksiin, jotka ovat täynnä suussa sulavia täytteitä, on tilaisuutesi päästää luovuutesi valloilleen ja tyydyttää jokaisen asiakkaan jäätelöunelmat osoitteessa Pelitpelit.fi.

Eikä siinä vielä kaikki! Jokaisen päivän päätteeksi voit rentoutua jännittävän muistiminipelin avulla, joka asettaa aivosi koetukselle. Jos onnistut saavuttamaan korkean pistemäärän ja saat paljon pisteitä, voitat liput peliin, jossa hahmolla on tietty asu päällä ja sinun on muistettava kaikki hänen yllään olleet tavarat. Vaikka tässä ei ole kyse jäätelöstä, terävä muisti on erittäin tärkeää, kun sinun on muistettava jokaisen asiakkaan tilaus.

Kun etenet pelin aikana, voit avata lukuisia jännittäviä ainesosia ja houkuttelevia makuja, joiden avulla voit viedä jäätelöluomasi uusiin ulottuvuuksiin. Mahdollisuudet ovat loputtomat aina herkullisesta suklaasta mehukkaisiin hedelmiin ja kaikkeen siltä väliltä. Kokeile, sekoita ja sovita luodaksesi ainutlaatuisia yhdistelmiä, jotka saavat asiakkaasi tulemaan takaisin hakemaan lisää. Äläkä unohda koristella Scooperiaasi tyylikkäillä koristeilla ja värikkäillä teemoilla, jotka luovat kutsuvan ilmapiirin, joka lumoaa sekä kanta-asiakkaat että uudet asiakkaat. Jokaisen tyytyväisen asiakkaan myötä maineesi kasvaa ja houkuttelee entistä enemmän jäätelön ystäviä kokemaan Papa's Scooperia.

Hemmottele itsesi Papa's Scooperia viehätyksellä ja tule jäätelöluomusten mestariksi osoitteessa Papa's Scooperia. Liity mukaan hauskanpitoon, aloita kauhominen ja tee tästä virtuaalisesta jäätelökioskista paikka, jossa unelmat toteutuvat, yksi kermainen kauha kerrallaan! Joten, mitä sinä odotat? Nappaa kauhasi, pue esiliinasi ja sukella jännittävään maailmaan osoitteessa Papa's Scooperia. Vastustamattomien herkkujensa, ihastuttavien haasteidensa ja lämmittävän ilmapiirinsä ansiosta tämä peli pitää sinut taatusti viihdyttämässä, hymyilemässä ja himoitsemassa jäätelökauhaa!

Kuinka pelata

Käytä hiiren vasenta painiketta valitaksesi pelissä olevia elementtejä, kuten ruoanlaittoaseman, tilauslipun, ainesosat, sekä käyttääksesi ravintolasi erilaisia keittiövälineitä. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Pelaa muita Papa's-sarjan pelejä:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Taco Mia
 4. Papa's Pancakeria
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Papa's Scooperia? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta papa's pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.