Papa's Pastaria

Astu maailmaan Papa's Pastaria ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista papa's pelit!

Jos rakastat pastaa ja haluat toistaa klassista Flash-peliä, niin Pelitpelit.fi on jännittävä peli sinulle: liity Papan haluun saada kaupungin paras pastaravintola ja pelaa Papa's Pastaria osoitteessa Pelitpelit.fi. Lyhyen tauon jälkeen kaikenlaisia Flash-pelejä voi jälleen pelata suoraan selaimestasi Rufflen kaltaisten tehokkaiden emulaattoreiden ansiosta, ja Pelitpelit.fi tekee parhaansa tuodakseen sinulle mahdollisimman monta näistä peleistä, jotta voit nauttia niistä jälleen kerran.

Papa's Pastaria on peli, joka on tuonut ihmisille lukemattomia tunteja hauskanpitoa, ja nyt voit pelata sitä ja nähdä itse, kuinka hauskaa pastapaikan johtaminen voi olla, kun astut vastahommatun työntekijän kenkiin pelissä Papa's Pastaria. Kuten kaikissa muissakin Papa-peleissä (joita voit pelata myös osoitteessa Pelitpelit.fi), myös Papa's Pastaria -pelissä sinulla on useita tehtäviä, joita sinun on hoidettava, varsinkin jos haluat pitää asiakkaat tyytyväisinä. Asiakkaiden pitäminen tyytyväisinä ei tarkoita ainoastaan sitä, että saat enemmän juomarahaa ja enemmän rahaa työvuorosi päätteeksi, vaan he voivat myös antaa sinun pelata erityistä minipeliä päivän päätteeksi. In Papa's Pastaria, koska pasta on alun perin peräisin Italiasta, on minipeli, joka saa sinut heti ajattelemaan Italiaa, ja Foodinin minipelissä osoitteesta Papa's Pastaria otat hallintaasi gondolin, ja sinun on kerättävä pastaa kanavaa pitkin ja samalla vältettävä tiellesi tulevia lihapullia. Jos keräät kaiken pastan, saat hienon rihkaman, jolla voit koristella ruokapaikkaasi. Hieman muokkaamalla voit tehdä paikastasi omanlaisesi pastaravintolan tuntuisen.

Herkullisen pastan varsinaiseen valmistamiseen kuuluu useita vaiheita, ja ensin sinun on valittava oikea pastatyyppi, maustettava se sillä, mitä asiakas pyytää, ja otettava samalla huomioon ajoitukset ja sekoitukset, joita tarvitaan täydellisen ruokalajin aikaansaamiseksi. Varmista, että lisäät leivän lopuksi, ja voila! Jokaisella asiakkaalla on omat mieltymyksensä, joten muista ottaa ne huomioon, kun valmistat heidän ruokaansa. Myös nopeus on tärkeä tekijä, varsinkin kun saat yhä enemmän asiakkaita paikallesi. Ja kun päivät kuluvat, uutiset pastanvalmistustaidoistasi ovat kaikkien tiedossa, joten voit odottaa, että yhä useammat ihmiset tulevat käymään paikan päällä. Uudet asiakkaat merkitsevät myös sitä, että sinun on opittava uusia reseptejä ja opittava käsittelemään uusia ainesosia, joten vaikka asiat voivat muuttua vaikeammiksi, kun etenet osoitteessa Papa's Pastaria, ne pitävät asiat myös tuoreina.

Pelaa hauskaa managerointipeliä jälleen kerran osoitteessa Pelitpelit.fi, kiitos Rufflen ja emuloinnin, ja ota esiliina jälleen kerran haltuun, kun pelaat Papa's Pastaria.

Kuinka pelata

Käytä hiiren vasenta painiketta pelin elementtien valitsemiseen ja vuorovaikutukseen eri ruoanlaittopaikkojen kanssa.

Pelaa muita Papa's-sarjan pelejä:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Papa's Pastaria? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta papa's pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä