Papa's Sushiria

Astu maailmaan Papa's Sushiria ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista papa's pelit!

Ota jälleen kerran haltuun Papan sushiravintola Papa's Sushiria osoitteessa Pelitpelit.fi, kiitos emulaation voiman. Ruffle-emulaattori tuo sinut takaisin Papan ravintoloihin, ja voit jälleen nauttia näistä hauskoista pelikokemuksista suoraan selaimestasi.

Kuten useimmissa Papa's-peleissä, jonkinlainen tapahtuma raahasi sinut Papan tarunhohtoisiin ruokapaikkoihin, eikä Papa's Sushiria ole erilainen. Niinpä heti kun astuit Papa Louien uusimpaan Sushiriaan, tuntui kuin kohtalo olisi ottanut otteen. Tiesit, että paikasta tulisi menestys, mutta sitten iskee katastrofi! Huolimaton liike johtaa siihen, että rikkoo onnenkissa-patsaan aivan kaupan ulkopuolella. Tämänkö takia asiat eivät menneet ihan putkeen? Pappa ei halua ottaa riskejä, vaan lähtee kiireelliselle tehtävälle etsimään uutta patsasta ja antaa sinun johtaa rakasta ravintolaansa. Nyt kun sushinvalmistustaitosi ovat koetuksella, voitko selvittää, mikä mysteeri estää ravintolan avajaisia? Kääri hihat ylös, on aika nähdä, oletko todellinen kulinaristinen lahjakkuus vai et!

Käyttämällä "Sushi Square" -keitintäsi voit kasata täytteitä korkealle tuoreiden rullien päälle herkullisia nori-kääreitä ja olla luova, kun Sakura Bay juhlii eri juhlapäiviä vuoden mittaan ja avata uusia kausittaisia ainesosia jokaista juhlapäivää varten! Riisin keittäminen, maustaminen ja levittäminen noriin tai soijapaperiin on vain yksi tehtävistä, jotka sinun on suoritettava osoitteessa Papa's Sushiria. Sinun on myös leikattava sushi huolellisesti yhtä herkullisiksi paloiksi ja tarjoiltava maailmankuulua Bubble Tea -teetä kaikille nälkäisille asiakkaillesi.

Kun ruoanlaittotaitosi paranevat, sana kyvyistäsi leviää ympäri maata, ja näet yhä enemmän ja enemmän asiakkaita tulevan ruokapaikkaasi. Enemmän asiakkaita tarkoittaa myös erilaisia makuja, joten joka päivä ruokalistalle saatetaan lisätä uusi ainesosa, josta sinun on valmistettava kaikenlaisia upeita sushiannoksia. Mitä parempia ruokasi ovat, sitä enemmän saat tippiä. Jokaisen päivän päätteeksi voit myös pelata hauskaa peliä Papa's Racewayssä. Näin voit rentoutua ja saada myös suloisia palkintoja, jos onnistut suoriutumaan haasteesta.

Astu vielä kerran yhteen Papan kuuluisista ravintoloista suoraan selaimestasi, kun pelaat Papa's Sushiria osoitteessa Pelitpelit.fi.

HUOMAUTUS: Save Backup -toiminto (joka luo varmuuskopion kiintolevyllesi) ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Kiitos ymmärryksestänne. Pelisi edistyminen tallentuu edelleen istuntojesi välillä, ja voit jatkaa seikkailuasi milloin tahansa.

Pelaaminen

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikutukseen pelin kanssa ja valitse kaikki eri ruoanlaittoasemat ja ainekset.

Pelaa muita Papa's-sarjan pelejä:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Papa's Sushiria? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta papa's pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä