Papa's Hot Doggeria

Astu maailmaan Papa's Hot Doggeria ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista papa's pelit!

On vihdoin aika lämmittää grilli ja tarjoilla maukkaita hot dogeja Griller Stadiumilla! Ota vastuullesi Papa Louien kuuluisa koju, jossa voit testata monitoimitaitojasi, kun valmistat erilaisia kauden erikoisuuksia kaikenlaisille nälkäisille faneille, kun pelaat Papa's Hot Doggeria osoitteessa Pelitpelit.fi. Tuoreiden popcornien popsimisesta ja juuri oikeaan osuvien juomien kaatamisesta lähtien tämä seikkailu saa varmasti kaikki juhlimaan herkkuja hetkessä. Jatkuvasti vaihtuvat vuodenajat tuovat mukanaan uusia sämpylöitä, lisukkeita ja juomia, joten villiintykää lomamakujen parissa ja juhlikaa näitä aikoja uusilla lomahodareilla!

Kuten kaikissa muissakin tämän rakastetun sarjan peleissä, Papa's Hot Doggeria-pelissä sinulla on kädet täynnä monitoimityötä. Lihan ja sämpylöiden valmistamisesta oikeiden kastikkeiden ja juomien valintaan, jokainen vuoro Papa's Hot Doggeria vaatii täyden keskittymisesi. Etenkin, jos otat huomioon sen, että jokaisella asiakkaalla on lopullinen arvosana siitä, miten valmistat heidän ruokansa. Mitä korkeampi heidän arvionsa on, sitä paremmat ovat juomarahasi. Ja päivän päätteeksi saat tyydytyksen tunteen, kun näet, kuinka paljon rahaa olet tienannut. Mutta se ei ole ainoa asia, jota odotat innokkaasti jokaisen päivän päätteeksi, sillä voit myös osallistua lyhyeen minipeliin Foodinin päivittäisessä minipeliohjelmassa. Osoitteessa Papa's Hot Doggeria tässä pelissä on baseball-teema. Loppujen lopuksi nakkikioskisi on stadionilla, joten se pitää urheiluteeman melko hyvin yllä.

Astu jälleen Papa's Louie -ravintolaan osoitteessa Pelitpelit.fi, kiitos emulaation voiman ja ihanan Ruffle-emulaattorin. Vaikka nämä ravintolat olivatkin suljettuina vähän aikaa, nyt voit pelata Papa's Hot Doggeria uudelleen osoitteessa Pelitpelit.fi. Valmistaudu siis valmistamaan hot dogeja ja pitämään hauskaa!

Kuinka pelata

Napsauta hiiren vasemmalla painikkeella eri pelielementtejä ja navigoi ravintolassa hiiren avulla.

Pelaa muita Papa's-sarjan pelejä:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Sushiria
 11. Papa's Cheeseria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Papa's Hot Doggeria? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta papa's pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä