Papa's Donuteria

Astu maailmaan Papa's Donuteria ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista papa's pelit!

Jälleen kerran voit laittaa esiliinasi valmiiksi ja astua yhteen Papan kuuluisista ravintoloista, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi. Vaikka Flash-pelit ovatkin hetken tauolla, joitakin suosikkipelejäsi voi edelleen pelata selaimen kautta, jos pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi. Emuloinnin ja mahtavan Ruffle-emulaattorin avulla voit nauttia näistä klassikkopeleistä jälleen kerran, ja Pelitpelit.fi tekee prosessista mahdollisimman saumattoman.

Pelissä Papa's Donuteria matka vie sinut Powder Pointin lumoavaan kaupunkiin, jossa pääset tapaamaan kaikenlaisia oikukkaita asiakkaita. Hymy kasvoillaan he astuvat sisään ravintolaan, jossa työskentelet, ja odottavat innokkaasti ihania jälkiruokia, joita voit valmistaa heille. Jokaisella heistä on paljon erilaisia mieltymyksiä, ja sinun on otettava huolellisesti huomioon, mitä he tarvitsevat. Sen lisäksi, että asiakkaat ovat tyytyväisiä siihen, että olet tarjonnut heille herkullista ruokaa, he voivat jättää joko runsaita tippiä, jos olet tehnyt hyvää työtä, tai olla antamatta liian runsaita tippejä riippuen siitä, miten hyvin pystyt vastaamaan heidän toiveisiinsa. Tällä voi olla kaksinkertainen vaikutus, sillä mitä korkeampi asiakastyytyväisyys on, sitä enemmän rahaa saat, ja lisäbonuksena voit myös voittaa ylimääräisiä lippuja Foodinin minipelissä. Tätä peliä voit pelata jokaisen päivän päätteeksi. Pidä sitä tapanasi rentoutua rankan työpäivän jälkeen. Osoitteessa Papa's Donuteria tämä peli on kilpapeli, ja sinun on kilpailtava muita kilpailijoita vastaan päästäkseen ensimmäisenä maaliin. Voit voittaa palkintoja, joilla voit sitten koristella Papa's Donuteria.

Kuten Papa's-peliltä voi odottaa, Papa's Donuteria -pelissä sinun täytyy jongleerata eri ruoanlaittopaikkojen välillä. Olet siis vastuussa oikean taikinan valinnasta, sen kypsentämisestä tasaisesti molemmin puolin sekä jokaisen donitsin koristelemisesta ja viimeistelystä. Työ voi olla toisinaan melko hektistä, mutta jokainen päivä tuo uusia haasteita ja uusia tapoja pitää hauskaa Papa's Donuteria, sillä voit avata erilaisia uusia reseptejä ja ainesosia, joiden kanssa voit työskennellä.

Astu jälleen kerran sisään Papa's Donuteria, kun pelaat Pelitpelit.fi.

Näin pelaat

Käytä hiiren vasenta painiketta valitaksesi eri ruoanlaittoasemia ja toimiaksesi vuorovaikutuksessa pelin kanssa.

Pelaa muita Papa's-sarjan pelejä:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Papa's Donuteria? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta papa's pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä