Papa's Cheeseria

Astu maailmaan Papa's Cheeseria ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista papa's pelit!

Valmistaudu tulemaan voileipien mestariksi, kun pelaat klassista Flash-peliä uudelleen osoitteessa Pelitpelit.fi! Astu yhteen Papan kuuluisista ravintoloista emulaation ja Ruffle-emulaattorin voiman ansiosta ja nauti vierailustasi osoitteessa Pelitpelit.fi. Pelissä Papa's Cheeseria sinua haastetaan suussa sulavalla ruokalistalla, joten katsotaan, pystytkö tyydyttämään nirsoimmatkin asiakkaat. Valitse uskomattomasta valikoimasta leipiä, täytteitä ja, jos pelin nimi antaa viitteitä, paljon juustoja, ja kypsennä sitten grillatut juustot täydellisesti grilliasemalla, ennen kuin tarjoilet ne tyylikkäästi. Äläkä unohda ranskanperunoita, jotka tuovat lisää rapeutta. Jokainen uusi päivä avaa herkullisia reseptejä, kun johdat voileipäkauppaa menestykseen asti.

Jokaisessa tilauksessa on omat ainutlaatuiset haasteensa, ja vaikka perusasiat pysyvätkin samoina, sinun on panostettava yhtä paljon huolellisuutta jokaiseen tilaukseen, jos haluat, että asiakkaasi lähtevät tyytyväisinä. Ja mitä tyytyväisempiä he ovat, sitä paremmat tipit saat. Voit käyttää tämän ylimääräisen rahan eri tavoin, mutta tieto siitä, että asiakkaasi lähtivät tyytyväisinä, on myös arvokas palkinto. Tietenkin raha on elintärkeää ja auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi ja menestymään. Äläkä unohda pelata kierrosta Foodinin päivittäisessä Mini Game Show'ssa jokaisen päivän päätteeksi, jos haluat lisää hauskuutta. Loppujen lopuksi pieni rentoutuminen rankan työpäivän jälkeen on erittäin tärkeää yleisen hyvinvointisi kannalta. Sinulla on paljon työpäiviä edessäsi osoitteessa Papa's Cheeseria, mutta onneksi ne ovat hauskoja ja jokainen niistä tuo sinulle uusia asiakkaita ja uusia haasteita.

Mestaroi voileipien tekemisen taito, kun pelaat Papa's Cheeseria sivustolla Pelitpelit.fi, ja pidä hauskaa.

Miten pelataan

Käytä hiirtä navigoidaksesi pelin kaikkien ruoanlaittoasemien läpi ja paina hiiren vasenta painiketta toimiaksesi vuorovaikutuksessa pelielementtien kanssa.

Pelaa muita Papa's-sarjan pelejä:

 1. Papa's Scooperia
 2. Papa's Taco Mia
 3. Papa's Pancakeria
 4. Papa's Pastaria
 5. Papa's Donuteria
 6. Papa's Bakeria
 7. Papa's Wingeria
 8. Papa's Sushiria
 9. Papa's Hot Doggeria
 10. Papa's Burgeria
 11. Papa's Pizzeria

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Papa's Cheeseria? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta papa's pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!