Papa's Freezeria

Astu maailmaan Papa's Freezeria ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista papa's pelit!

Calypso-saaren auringon suutelemat rannat loistavat jälleen kerran osoitteessa Pelitpelit.fi, jossa kesän kiireet heräävät eloon osoitteessa Papa's Freezeria! Tiimin uusimpana jäsenenä löydät itsesi meren rannalla sijaitsevasta jäätelöparatiisista, jossa tyydytät Papa Louien alati kasvavan asiakasjoukon kyltymättömiä mielihaluja. Rento kesätyösi saa jännittävän käänteen, kun sukellat vastustamattomien jäätelöjäätelöiden valmistuksen maailmaan, jotka ovat täynnä jäätelön, sekoitettavien karkkien ja siirappien herkkuja sekä täydellisen kirsikan päälle, jotta kesäaikainen nautinto olisi täydellinen. Nauti tuttuun ajanhallintaan ja käsillä tekemiseen perustuvasta pelattavuudesta, joka teki näistä peleistä hitin, mutta nyt se on täynnä jännittäviä käänteitä, jotka on räätälöity herkullisten pakasteherkkujen valmistamiseen osoitteessa Papa's Freezeria. Pidä silmällä vilkasta aulaa, kun uudet asiakkaat virtaavat myymälääsi, lisää jäätelöä ja herkkuja jäätelökuppeihin, valvo tehosekoittimien toimintaa ja koristele jokainen luomus asiantuntevasti täytteiden ja siirappien sinfonialla, ennen kuin esittelet mestariteoksen vilkkaalle ja monipuoliselle asiakaskunnallesi.

Osoitteessa Papa's Freezeria, valmistaudu uusien kokemusten pyörteisiin. Kohtaat kymmeniä asiakkaita ja ihmettelet lukemattomia avattavia ainesosia, jotka tuovat ylimääräisen annoksen luovuutta jäädytettyihin keitoksiisi. Astu Pennyn tai Alberton kaltaisten hahmojen kenkiin ja varmista, että luot Calypso-saaren herkullisimmat jäätelöt. Jokainen uusi päivä voi tuoda mukanaan uusia asiakkaita, joilla kaikilla on omat erilaiset vaatimuksensa, ja tämä voi tuoda sinulle myös uusia ainesosia. Mutta ei hätää, kun olet oppinut perusasiat, niiden luominen on lastenleikkiä.

Sukella viileään, eloisaan maailmaan Papa's Freezeria osoitteessa Pelitpelit.fi, jossa jokainen jäädytetty luomus on mestariteos ja jokainen hetki on kesäisen ilon juhlaa!

Miten pelataan

Käytä hiiren vasenta painiketta raaka-aineiden valitsemiseen ja vuorovaikutukseen kaikkien kokkausasemien kanssa.

Pelaa muita Papa's-sarjan pelejä:

 1. Papa's Cupcakeria
 2. Papa's Scooperia
 3. Papa's Taco Mia
 4. Papa's Pancakeria
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Papa's Freezeria? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta papa's pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä