Papa's Cupcakeria

Astu maailmaan Papa's Cupcakeria ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista papa's pelit!

Pelitpelit.fi toivottaa teidät jälleen tervetulleeksi Frostfieldin viehättävään kaupunkiin, jossa vastaleivottujen cupcakesien ihana tuoksu leijailee ilmassa osoitteesta Papa's Cupcakeria! Tämän viihtyisän laitoksen ylpeänä pääleipurina ja sisustajana matkasi etenee viehättävien maisemien keskellä. Tehtäväsi on nostaa kuppikakkujen valmistus taidemuodoksi hallitsemalla rakastetun ravintolamme kaikki neljä asemaa. Lähde kulinaariseen seikkailuun, kun kuljeskelet läpi vuoden eri juhlapyhien moninaisen kuvakudoksen, jossa jokainen tilaisuus on kankaana luovuudellesi. Kuppikakkujen mestaruuden tavoitteleminen vaatii saumatonta tarkkuutta ja monitehtäväisyyttä, kun tasapainoilet ravintolan jokaisen aseman ainutlaatuisten vaatimusten kanssa. Uppoudu kuppikakkujen luomisen käytännönläheiseen taiteellisuuteen, jossa jokainen vaihe on osoitus taidoistasi. Aloita valitsemalla täydelliset vuoat ja varmista, että jokainen cupcake on täydellinen. Seuraavaksi kaada tahmea taikina juuri oikealla hienovaraisuudella ja anna sen muuttua uunissa herkulliseksi mestariteokseksi. Seuraa, kun kuppikakut kohoavat täydellisiksi, mikä on osoitus leivontaosaamisestasi.

Taikuus jatkuu, kun otat keskipisteen kuorrutusasemalla ja pyörittelet herkullista kuorrutetta jokaisen kuppikakun päälle. Huomiosi yksityiskohtiin loistaa, kun ravistelet ja tiputtelet hienovaraisesti ihanteellisia täytteitä luoden makujen ja tekstuurien sinfonian. Viimeistele kulinaarinen sinfonia koristelemalla luomuksesi juhlallisilla koristeilla, jotka tekevät jokaisesta cupcakesta syötävän taideteoksen, joka on valmis kiehtomaan innokkaasti odottavien asiakkaidemme makuhermoja. Asiakkaiden palvelemisen taidoista riippuen voit saada myös juomarahaa. Lisäksi voit jokaisen päivän päätteeksi muokata ja koristella omaa ravintolaasi osoitteessa Papa's Cupcakeria, jolloin siitä tulee vieläkin erikoisempi ja lähempänä ainutlaatuista persoonallisuuttasi.

Kun tarjoilet herkullisia herkkuja nälkäisille asiakkaillesi, voit todistaa, kuinka iloa ja tyytyväisyyttä käsityötaitosi tuovat. Taikinasta puraisuun, Papa's Cupcakeria on kuppikakkujen harrastajien turvapaikka ja todiste matkastasi kohti kuppikakkujen valmistuksen maestroa. Tule mukaan Pelitpelit.fi Frostfieldiin, jossa jokainen cupcake kertoo tarinan intohimosta, tarkkuudesta ja puhtaasta nautinnosta.

Pelaaminen

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikutukseen valikoiden ja eri valmistusasemien ja ainesosien kanssa.

Pelaa muita Papa's-sarjan pelejä:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Scooperia
 3. Papa's Taco Mia
 4. Papa's Pancakeria
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Papa's Cupcakeria? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta papa's pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä